Postitused

Kuvatud on kuupäeva aprill, 2019 postitused

Piimavaba kringel

Kujutis
Pärmitaigen (valmistatud veega) Lisatud vahele pähklikreemi (piimavaba) Shokolaad kringil on taimse või ja kakao kokku segatud. Lisatud maasikad ..

Kebabi- vardad

Kujutis
Tõenäoliselt kõige lihtsamad , aga väga hea roa kõrvale. Ainult hakkliha läbi segada maitseainetega ja lisada vardasse. Kogu lugu !

Suvikõrvitsa-seene-paprika täidisega pastaroog

Kujutis
Kasutasin roas pastatorusid, praadisin pannil seened, sibula,suvikõrvitsa , ja panin kõik pasta torud täidist täis, laotasin ahjupannile. Valasin tomatikastmetega üle , lisasin vegan juustu. Ja väga hea!

Shokolaadi vaht.

Kujutis
Kasutasin shokolaadivahu tegemiseks Alpro kookospiima kastmeid, ja leidsin poest ka piimavaba shokolaadi. Vahustasin kookospiima kastmed (vahukoore tardainega) , sulatasin shokolaadi , ning segasin kõik kokku. Panin külmkappi seisma .. et läheks mõnusalt kreemjaks.. Poja sõi väga hea isuga.. :)

Katsetus: Leib rukkijahust kanepiseemnetega

Kujutis
Esimene kord leiba teha, tuli üllatavalt hea. Muutis totaalset vaadet poe leibade suhtes, pigem haaraks nüüd oma enda tehtud ahju sooja leiva järgi, kui poe leiva järgi. Täna tegin veel nii öelda ülejäänud jahudest leiba ,ehk võib öelda " ülejäägi "leib. Sisaldas tatrajahu,rukkileivajahu, natuke riisijahu. Lisandiseks linaseemned, kanepiseemned ja köömned. Leiva lõhn on nii hea , et ei jõua ära oodata et, saaks juba sööma asuda.. :)

Õpetaja Meelile!

Kujutis
Sünnipäevaks! Pealt ! Avatuna. Külje pealt. Veelkord , palju palju õnne sünnipäevaks !  

Rullbiskviit kohupiimaga

Kujutis
Abikaasa läks pojaga Tallinna, ja tütrega kodus olles mõtlesime midagi head koos teha. Mõeldud -tehtud, tegime rullbiskviiti. Kasutasime seda sama retsepti , mida tütar kasutas oma biskviidikoogi tegemiseks , ja sai ülimaitsev..

Piimavabad magustoidud

Kujutis
Toortatra-kohupiim *Toortatar *Banaan *Vaarikad *Mustikad *Soja piim ( Taimne) *Kakao Kass Artur (Vahtrasiirupiga) *Maisipulgad *Keiju Või ( Laktoosi ja piimavaba) *Vahtrasiirup Esialgne pilt, Homme teen parema pildi , sest lasen kauem külmkapis taheneda. Esimese osa "Kass Arturist " kibeleti sööma , olgugi et , ei olnud päris tahenenud, ja maisipulgad ilusti üksteise külge kinnitunud. Homme vast parem. ********************************************************************************* Saiavorm *Sai *Maasikamoos *Sojapiim (Originaal) *Muna *Rosinad *Kaneel *Suhkur

Riiul

Kujutis