Postitused

Kuvatud on kuupäeva mai, 2019 postitused

Hea maskeerija ! :)

Kujutis

Lihavõtted!

Kujutis

Piimavaba "jogurti" kook.

Kujutis
*Alpro jogurti desserte *Keiju võid *Jahu *Suhkur' *Tuhksuhkur *Muna Purupõhi Sulata või , sega juurde jahu, suhkur. Sega ühtlaselt läbi , ja laota koogivormi põhjale. Küpseta ahjus kergelt läbi. See järel sega kokku Apro jogurtit, tuhksuhkur ja muna. Põhjalikult läbi segades, ning lisa koogile. Küpseta ahjus 30 minutit.                          Kata kook pealt , maasikate või omale meelepäraste marjadega.                                                                      Valmis !

Kodune burger.

Kujutis
*Burgerisaiad *Kurki *Tomatit *Hakkliha *Liha üldmaitseaine *Ketsup *Vegan juustu Valmistasin ette pihvid, segasin oma vahel kokku hakkliha ja liha üldmaitseaine. Praadisin kotletid pannil läbi, ja järel küpsetasin ahjus. Viilutasin kurgi , tomati, vegan juustu. Lasin burgerisaiad võileivagrilli vahel soojaks , lisasin saiade vahele kurgid,tomatid , pihvid, vegan juustu , valasin ketsupit vahele. Ja super hea ! Tean et, burgeri salati vahele pannakse ka hapukoore-majoneesi kastet. Või siis riivporgandi-kapsa salatit. Aga mina välistasin nende lisamise, kuna hapukoort-majoneesi meil väiksem ei söö , ja porgand ja kapsasalat ka hästi ei istu.. Aga pole teha midagi, vast kunagi saab sööma seda :)

Aitähh Mamma !

Kujutis
Aitähh Mamma Heli , et tulid mu palvele vastu ning saatsid meile linnast piimavabu tooteid , ja andsid oma panuse et, poja Janil tekiks jälle usaldus toidu suhtes ja hakkaks uuesti sööma ..                                                       Piimavabad desserdid ja joogid.                                                        Juustuasendajad ja vegan juustud ..