Lõuna-Ameerika maitsed /Argentina
Lõpuks tegin ära selle retsepti, mis ma oma kokaraamatusse kogusin aastal 2012.
Tol momendil ma mõtlesin et , kunagi ma ikka selle ära teen,võtku see aega nii palju kui tahes , tundub nii põnev , ja näevad välja kui küpsised.
Eile ma need siis valmistasingi .. ja minu küpsised osutusid madalateks koogikesteks. Samas tühja see ,küpsised või koogikesed, igatahes väga meeldiv maitseelamusi.
Ma endamisi hakkasin mõtlema ühele lausele ,mida kuskilt kunagi lugesin , just selle kohta ,kui süüa välismaa toitu oma kodumaal ja konkreetses kultuuris..
Sellel pidi olema mingi müstika, et konkreetne toit maitseb teatud maal , sootuks teistmoodi, kui oma kodus. Selle mõju tulebki vast sellest atmofäärist, mina kahjuks seda võrrelda ei saa , aga maailma maitsed , ja elamused toon endale ise koju kätte 😊
Taigna valmistamine, vormi andmine ,küpsetamine . Ainult üks osa selle valmistamisest, kondentspiima keetsime 1h suletud purgis , ja selle juurde lisandus lõpuks shokolaadi sulatamine, glasuurimine ..
"Alfajored koogikesed"
Tol momendil ma mõtlesin et , kunagi ma ikka selle ära teen,võtku see aega nii palju kui tahes , tundub nii põnev , ja näevad välja kui küpsised.
Eile ma need siis valmistasingi .. ja minu küpsised osutusid madalateks koogikesteks. Samas tühja see ,küpsised või koogikesed, igatahes väga meeldiv maitseelamusi.
Ma endamisi hakkasin mõtlema ühele lausele ,mida kuskilt kunagi lugesin , just selle kohta ,kui süüa välismaa toitu oma kodumaal ja konkreetses kultuuris..
Sellel pidi olema mingi müstika, et konkreetne toit maitseb teatud maal , sootuks teistmoodi, kui oma kodus. Selle mõju tulebki vast sellest atmofäärist, mina kahjuks seda võrrelda ei saa , aga maailma maitsed , ja elamused toon endale ise koju kätte 😊
Taigna valmistamine, vormi andmine ,küpsetamine . Ainult üks osa selle valmistamisest, kondentspiima keetsime 1h suletud purgis , ja selle juurde lisandus lõpuks shokolaadi sulatamine, glasuurimine ..
"Alfajored koogikesed"
Kommentaarid
Postita kommentaar