Retsept pärineb ühelt tuttavalt ,kui veel Juurus elasin. Ta pakkus mulle esimest korda purgiliha ja see oli nii maitsev , pehmed sealiha tükid omas mahlas. Üle pika aja (7 aastat) ja nüüd ühtäkki tekkis isu .. Helistasin tuttavale et, küsida kuidas ta seda liha tegi.. tegin ka siis kohe järgi :) Liha tuleb tükeldada kuubikuteks ja praadida rohkes õlis pannil läbi, lihast eraldunud rasv ja õli tuleb valada poti nii et, need kergelt oleks ära "uppunud ", hautada 25-40 minutit , ning siis asetada lihatükid purki ning valada leem peale.. Ööpäevaga peaks olema tardunud, ning kallerdunud liha purgis.. Nämm ! :)
Toortatra-kohupiim *Toortatar *Banaan *Vaarikad *Mustikad *Soja piim ( Taimne) *Kakao Kass Artur (Vahtrasiirupiga) *Maisipulgad *Keiju Või ( Laktoosi ja piimavaba) *Vahtrasiirup Esialgne pilt, Homme teen parema pildi , sest lasen kauem külmkapis taheneda. Esimese osa "Kass Arturist " kibeleti sööma , olgugi et , ei olnud päris tahenenud, ja maisipulgad ilusti üksteise külge kinnitunud. Homme vast parem. ********************************************************************************* Saiavorm *Sai *Maasikamoos *Sojapiim (Originaal) *Muna *Rosinad *Kaneel *Suhkur
Ehitasin akna põsed ise ülesse, tuli taastada akna põsed õige tasandini, küll oli palju krohvist,lihvimist, jälle krohvimist , lihvimist , ja lõpuks värvimist. Sai nii kaua tehtud et, ma pole elutoa akna põskede tegemise juurde üldse jõudnudki sest nii palju asju on vahele tulnud. Kõige probleemseks oli köök, ja poja toa akna põsed. Ja vähem oli muret enda ja tütretoa pärast. Nii palju võeti maha et, aknad põsed jäid tõsiselt auku.. Küll kunagi elutuppa ka jõuan.. :)
Kommentaarid
Postita kommentaar