Vegan ! Lasanje.

Piima ja lihavaba!

Seda lasanjet sai kunagi palju tehtud Blissis töötades. Tol momendil piirdus lasanje tegemine ainult tomatipastade vahele panemisega. Aga kaua sa seda tomati pastat koguaeg vahele paned, kohandasin selle ümber jahu kastmega, mis üllatuseks hakkas mehele meeldima.

*Lasanje plaate
*Tomatipasta
*Küüslauk
*Nisujahu
*Taimne piim
*Õli
* Köögiviljapuljong..
*Nature Moi ( taimne juust)
*Kartul ( keedetud.)


Jahukaste: Kuumutad õli pannil,lisad tükeldatud küüslaugu, praed kergelt läbi, lisad jahu, segad läbi, ja lisad riisipiima. Ja kuumutad kuni kaste pakseneb veidi.
Vegan juustu katteks keedad , ühe kartuli ( kuubikutena) väheses vees hästi pehmeks, nõru
tasin vee ära lisasin riisipiima natuke, ja Nature Moi vegan juustu, blenderdasin läbi.
Ega seal muud polegi, kui laod plaadid eelnevalt jahukastega kaetud plaadi põhjale, ja siis vahepeal tomatipüree, ja kuis endal soovi jälle jahukaste, ja tomatipüree. Ja katad viimasena selle kartuli-riisipiima-vegan juustu seguga..

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Purgiliha.

Ühe tunni krõmpsud kurgid.

Piimavabad magustoidud