Retsept pärineb ühelt tuttavalt ,kui veel Juurus elasin. Ta pakkus mulle esimest korda purgiliha ja see oli nii maitsev , pehmed sealiha tükid omas mahlas. Üle pika aja (7 aastat) ja nüüd ühtäkki tekkis isu .. Helistasin tuttavale et, küsida kuidas ta seda liha tegi.. tegin ka siis kohe järgi :) Liha tuleb tükeldada kuubikuteks ja praadida rohkes õlis pannil läbi, lihast eraldunud rasv ja õli tuleb valada poti nii et, need kergelt oleks ära "uppunud ", hautada 25-40 minutit , ning siis asetada lihatükid purki ning valada leem peale.. Ööpäevaga peaks olema tardunud, ning kallerdunud liha purgis.. Nämm ! :)
Kurki( lühike) Sinepi seemneid Tilli Küüslauku Soola Lõigata kurkidel otsad maha ja poolitada neljaks , lisada läbipaistvasse kilekotti koos sinepi seemnete ,tilli,küüslaugu, ja soolaga. Mudida hoolikalt läbi ja panna 1 h külma. Kui tahad soolasemaid kurke , võid lisada avades soola juurde , ja uuesti veelkord külma panna ..oma korda kilekoti mähitult.
Toortatra-kohupiim *Toortatar *Banaan *Vaarikad *Mustikad *Soja piim ( Taimne) *Kakao Kass Artur (Vahtrasiirupiga) *Maisipulgad *Keiju Või ( Laktoosi ja piimavaba) *Vahtrasiirup Esialgne pilt, Homme teen parema pildi , sest lasen kauem külmkapis taheneda. Esimese osa "Kass Arturist " kibeleti sööma , olgugi et , ei olnud päris tahenenud, ja maisipulgad ilusti üksteise külge kinnitunud. Homme vast parem. ********************************************************************************* Saiavorm *Sai *Maasikamoos *Sojapiim (Originaal) *Muna *Rosinad *Kaneel *Suhkur
Kommentaarid
Postita kommentaar