Poja Jan tegi omale kommipurgi. Üritasime klaasvärvidega värvida, nii palju kui tal peale jäi. Kaane tegi kleepkilega . Ja rosett peale :)
Kommipurgis on praegu Draakoni kommid, ja saab neid paraku haruharva , sest ma ei taha et, lapsed ära unustaks et meil on kodus puuvilju ka ..
Rikub ka isu.. Kuna Janil söömine kuidas kunagi, siis väga ei taha ka anda..
Retsept pärineb ühelt tuttavalt ,kui veel Juurus elasin. Ta pakkus mulle esimest korda purgiliha ja see oli nii maitsev , pehmed sealiha tükid omas mahlas. Üle pika aja (7 aastat) ja nüüd ühtäkki tekkis isu .. Helistasin tuttavale et, küsida kuidas ta seda liha tegi.. tegin ka siis kohe järgi :) Liha tuleb tükeldada kuubikuteks ja praadida rohkes õlis pannil läbi, lihast eraldunud rasv ja õli tuleb valada poti nii et, need kergelt oleks ära "uppunud ", hautada 25-40 minutit , ning siis asetada lihatükid purki ning valada leem peale.. Ööpäevaga peaks olema tardunud, ning kallerdunud liha purgis.. Nämm ! :)
Kurki( lühike) Sinepi seemneid Tilli Küüslauku Soola Lõigata kurkidel otsad maha ja poolitada neljaks , lisada läbipaistvasse kilekotti koos sinepi seemnete ,tilli,küüslaugu, ja soolaga. Mudida hoolikalt läbi ja panna 1 h külma. Kui tahad soolasemaid kurke , võid lisada avades soola juurde , ja uuesti veelkord külma panna ..oma korda kilekoti mähitult.
Toortatra-kohupiim *Toortatar *Banaan *Vaarikad *Mustikad *Soja piim ( Taimne) *Kakao Kass Artur (Vahtrasiirupiga) *Maisipulgad *Keiju Või ( Laktoosi ja piimavaba) *Vahtrasiirup Esialgne pilt, Homme teen parema pildi , sest lasen kauem külmkapis taheneda. Esimese osa "Kass Arturist " kibeleti sööma , olgugi et , ei olnud päris tahenenud, ja maisipulgad ilusti üksteise külge kinnitunud. Homme vast parem. ********************************************************************************* Saiavorm *Sai *Maasikamoos *Sojapiim (Originaal) *Muna *Rosinad *Kaneel *Suhkur
Kommentaarid
Postita kommentaar