Detsember 2014

Tellimus! Labakindad väiksemale käele.
Kindad sobivad 2-4 aastasele tüdrukule,ühendasin labakindad ühe pikema nööriga,mille saab jope alla peita ning kindad lähevad läbi varuka,jäävad kindlalt tänu sellele nöörile kätte ega lähe ka kaotsi..Kinda peale õmblesin sellise punase karvakese ning selle keskele lille kujulise sädeleva nööbi..




 Aasta kokkuvõte.
On olnud ääretult tegus aasta, nii palju on jõutud aasta jooksul ära teha,mis esialgu tundus ilmvõimatu. Muidugi , ma sidusin end nüüd ka kooliga ning ka see on hõlmanud suurem osa minu ajast , seega käsitööd on saanud üpris vähem tehtud kui muidu..
Selja taha on jäänud rahvariide juurde kuuluv kott, isamaalised sokid, õunamoosid. Need on mõned üksikud asjad ,mida on minult see aasta tellitud.
Kooliga on käidud Cateringi teenust osutamas Tallinna Tehnika Ülikoolis, mis venis koguni õhtuni välja.
Hinnetelehtegi vaatades ,mille nüüdseks 19.ndal kätte sain, võin tõdeda et, olen tubli olnud . Ning sealsed hinded on tublilt välja teenitud.
Lisan ka mõned pildid siia postituse ning väikse kirjelduse..





Valmis üks selline väiksemat sorti linik,meie elutoa lauale. Seest värvikirev ning sealt edasi läksid juba erinevad ja üksluisemad toonid.. Mulle linik väga meeldib. Kui parema pildi kätte saan telefonist siis lisan kindlasti üles..



 Ja muidugi oli ka ees ootamas tütre järjekordne lasteaia jõulupidu. Selleks otstarbeks oli tarvis valmistada purgist ,käe pidemega jõululatern ise oma .. Meie oma sai selline..
Teeküünal sisse ning vot kui ilus !

Loodan südamest et, ka tulev aasta tuleb sama tegude rohke kui praegune. Ning ees ootamas on palju uut ja huvitavat. Seega praeguseks jätkuvalt rahulike jõule ning head tulevat vana aasta lõpu ! Soovin ette ära,sest ei tea mil uue postituse siia teen

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Purgiliha.

Ühe tunni krõmpsud kurgid.

Akna põsed..