Jaanuar 2015

Esimene abikoka praktika ongi selja taga, see praktika muutis mind teadlikumaks laste toitumisharjumuste kohta, mida ma saan ka kodus rakendada et, toidulaud nii endale kui ka perele mitmekülgsem ning tervislikum oleks. Muidugi kogunes ka häid retsepte, kirjutasin kodus mõndade heade retseptide tegemisviisi üles, mida praktikal tegime ning valmistasin kodusgi.. Üks vaieldamatuks lemmikuks osutus kalavõie,mida on lihtne valmistada ja ta on üli maitsev saia või leivaga .. 




 Selleks on vaja 82% Tere võid 100 g ning 240 g skumbriat õlis. Sulata või pehmeks massiks , ning sega see järel skumbria ja või kokku. Tambi ühtlaseks massiks , nii et suuri tükke ei jää, ning voila! Valmis ! Head isu !

Oma viimastest isetegemistest käsitöö vallas lisan hiljem..

 Tellimus! Labakindad 8-9 aastasele tüdrukule..
Kaks kinda paari valmis,kaks veel teha..



 Üleõlakott
Kasutasin lõnga mixi (Roosa,helesinine ja oranzi ) tooniga lõnga. See kott on saanud minu lemmikuks..  Mahutab korralikult asju ja mulle meeldib tulemus kuis ta välja tuli..



 Linik
Kasutasin liniku valmistamisel lõnga mixi (roheline,lilla,punane) tooniga ja musta , valget ning sinist lõnga. Hea oli seda linikut teha,võibolla kunagi lisan veel toone juurde ja teen veel pikemaks selle liniku. Praegu sobib ta hästi laua keskele. Tee küünla , ajakirjade ja telekapultide alla ..




Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Purgiliha.

Ühe tunni krõmpsud kurgid.

Akna põsed..