November 2014

Tere taas!

Üks kuu jäi vahele sest, oli ääretult kiired ajad. Aga tühja see..Olen vahepeal tegelenud koolis ning käsitöö on korralikult soiku jäänud. Pole olnud jaksu teha, sest tihti peale päevad mitte ainult koolis kui ka kodus venivad nii pikale et, ei leia seda aega et, lihtsalt hetkeks maha istud ja midagi heegeldada. Garaaziz veel ootab oma lõpu üks taburett , mida ma pole veel jõudnud lõpuni teha.. Kokkuvõtlikult siis minu tegemistest.. :

Tegin kaneelilöötsa. Tainast tehakse täpselt samamoodi nagu kaneelirullidel ainult asetus on teine. Oli maitsev, ja kandikult kadus see ruttu ..





Niisiis ,vahepeale jäi meile ka mardilaat , ning koolis selle tarvis venisid päevad üpris pikale , seoses toidu valmistamise kui ka Mardilaadal müümisega , aga see eest saime esmaspäeva vabaks
Võtsin siis kätte ja tegin oma elukaaslasele isadepäevaks , mitte tavalise biskviidipõhjal koogi nagu eelnevad aastad vaid , jäin seekord ikka päris küpsetamise juurde ning tegin kohupiimakoogi purukoogi põhjal ning õuna ja mandariini lisandiga.




 Viimaseks saab lugeda eilset reedet, mil me praktiline töö tunnis tegime terve rühmaga sünnipäeva lauale kõiksugu toite. Pildile püütsin ainult nii enda valmistatud värske tooraine ja dipikastmega sekseri ja õpetaja valmistatud lihasekseri. Need olid ka viimased asjad,mis õpeköögi lauale jäid , kui jõudsin lõpuks kaamera järgi haarata. Tehti veel kõiksugu asju, kartulisalatit ning omalt poolt täidetud munasid.. Neid viimast kahte ma ei saanud üles võtta,sest need olid ennist juba külma ära viidud.. Aga mõnest tehtust siis siin : 



 Tegin veel selle kuu alguses ühed isamaaliseid sokid klassivennale. Pilti ma sellest siia lisama ei hakka, muidu hakkavad asjad korduma , kuid kui huvi on,siis leiate pildi "Juuni 2014" postituse alt , isamaalised sokid (sini-must-valged) .. Päikest teile,kallid isetegijad ja meeleolukat sügist ! 

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Purgiliha.

Ühe tunni krõmpsud kurgid.

Akna põsed..