Märts 2013

Valmistasin pisiasjade jaoks karbikese ( patareide,kirjaklambrite, klammerdaja terade jne.)

 Valmis järele jäänud riide tükidest käekotike



 Heegeldasin ühe mütsikese, lille heegeldasin samast lõngast,mis mütsigi. Ning keskele asetasin teemandi laadse nööbi.



 Mänguasi : Karu padjal.Kasutasin karu heegeldamisel (pruuni,punast,valget ning rohelist )lõnga. Alustasin tegemist padjast,ning lõpetasin kõrvadega..



 Mänguasi : Heegeldatud krokodill.



 Heegeldatud pesukott.
 Vahel tuleb ka lõnga kerida.  Kuna vanaemal on mingil põhjusel kerilauad ära antud,sobib selleks ka ideaalselt tagurpidi keeratud taburett..  Umbkaudu 2 tundi kerisin seda lõngakera.Üsna peenike teine..
 Kokkamis valdkonnast,tegin vahukomme.Tükid tulid ebaühtlaste lõikudega, kuid sama maitsvad kui poe omad.. 
 Heegeldatud hügieenitarvetekott.
Kuna tavaliselt peab aspiriini,kätekreemi,salvrätikuid taga otsima koti põhjast, siis mõtlesin heegeldada koti, kus oleks kõik ühes.. 



 Õuna-vaarikastruudel.
Nägin internetis pilti ühest punutud struudlist, ja mõtlesin ise järgi proovida. Lisan siis retsepti oma enda käekäigu järgi :
Kasutasin kuivpärmi ning tegin pärmitaigna pakendil oleva juhise järgi,lasin kerkida 30-1h , kaneelitasin õunad, ning kui pärmitaigen oli väheke kerkinud,rullisin ta lahti. Lõikasin pärmitaigna paremasse ja vasakusse külge 10 riba mõlemale poole.Asetasin pärmitaigna keskele kaneelitatud õunad ning terved vaarikad. Punusin kokku, ning määrisin suhkruga lahtiklopitud munakollasega struudli üle.. Valmis on ta siis kui pealt on kuldpruun. Panin jahtuma,ning puistasin peale tuhksuhkrut. Head isu !


Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Purgiliha.

Ühe tunni krõmpsud kurgid.

Akna põsed..