November 2013

Isetegemisi: Õuelaud.
Suvepaiku valmistasin siis õue laua , täitsa kasulik, ja on väga otstarbekas. Oleme juba väikest viisi pidu õues pidanud ja laud oli ka kasutuses,hiljuti sai ka laud ära värvitud pruuniks.




 Vanale kirstule uus välimus , ja taaskasutamine.
Tulutult ja inetult seisnud kirst , sai omale uue värvi ja uue elu. Nüüd ta on minu tütre õue mänguasjade laegas
Kinniselt.
 Lahtiselt.
 Purukook sügismarjadega.
Soovi korral võin jagada ka retsepti



 Õunamoos.
Tuleb tõdeda et, ma pole kunagi varem õunamoosi teinud. Aga see aasta otsustasin kätte võtta ja talveks ära teha.. Kokku sain ma 15 kg õunu ja umbes rohkem kui 12 purki õunamoosi.. Lihtsalt super !
 Suusulavalt shokolaadine kringel.
Taaskord esimene kord , mil üldse kringlit tegema hakkasin. Ja see tuli lihtsalt nii võrd hea et, see on nüüd meie pere vaieldamatu lemmik. Ükskõik mis tähtpäev ka poleks, alati nõutakse seda head shokolaadist kringlit.. 
 Legendaarne küpsisetort.
Seekord kukkus siis välja selline, kasutasin küpsisetordis vanilli ja shokolaadipudingeid, ning kaunistasin shokolaadipallidega..



 Vanker sai uue kuue..
Kuna eelnevalt oli sellel vankril kohutav kollane/punase tooni kate,siis otsustasin vähe uut välimust vankrile tuua ja vankri kate ära vahetada.Nüüd kaunistab vankrit igast küljest vahvad mõmmid ja ka laps on rahul.



 Isadepäevaks!
Isetegemine on aus sees,nagu igal aastal ja tähtpäeval saab isadepäevaks tort ikka ise tehtud, seekord valmistasime isale isadepäevaks sellise vahva tordi.. Head isadepäeva kõikidele isadele ja vanaisadele !



 Isetegemisi: Padi.
Padja ääred heegeldasin , ning kahelt poolt katab patja roosidega kangas. Padja sisuks lisasin ühe vana sule padja. Lapse vaieldamatu lemmik, muidugi ka mõnusalt pehme !"



 Keraamiline kruus.
Kopli Ametikoolis sai kunagi valmistatud savitehnoloogias selline kruus. Mõtlesin siis selle ka siia lisada,ikkagi ise tehtud kunagi .









 


 

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Purgiliha.

Ühe tunni krõmpsud kurgid.

Akna põsed..